Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen işleyiş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, hudayinabit kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara makul olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri bünyelmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilişkin muayene ihya çkızılışmalarımız vardır. 

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin gücük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile çatı deruni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, katıksız kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası başta olgunlaşmak üzere kullanma amacına ve kullanan zat skorsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgani insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat karşılayıcı bir yangın kapısı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın bapsı fiyatları üzerine bilgi alabilirsiniz, Yangın Çıkış Kapısı Siz değerli üyelerimizin vereceği yangın bapsı ölçülerinde sertifikalı yangın kapısı imalatı yaparak bozuk yangın kapısı elde edebilirsiniz.

Erişim Yollarını Masumca ve Belirgin Tutun: Yangın kaçış yollarının her zaman safi ve erişilebilir başüstüneğundan emniyetli olun. Eşyaları bu yolların önüne koymaktan kaçının ve bu yolları her zaman kilitsiz küreksiz tutun.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın kapıları üzere çatı güvenliği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, acıe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına kızılınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Bu nedenle henüz şiddetli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sıyanet sağlamlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Eminği Ekipmanlarını Denetleme Edin: Yangın söndürme cihazları, yangın alarmı ve yangın dolapları üzere emniyet ekipmanlarını sistemli olarak kontrolör edin ve bakımını mimarin. Bu ekipmanların çtuzakışır durumda olduğundan emniyetli olun.

Report this wiki page